Novosti

Radionica o odnosima s javnošću 2019

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda vas poziva na dvodnevnu online edukaciju “Radionica o odnosima s javnošću” u skopu projekta “TURN – enTrepreneURship iN Slavonski Brod“.

Dvodnevnu online radionicu o odnosima s javnošću održat će 28. i 29. svibnja 2019. godine Dunja Hafner, direktorica komunikacija Brodoto d.o.o.

Prijenos edukacije se vrši preko web aplikacije Zoom, vrlo jednostavnog sučelja na kojem je potrebno u vrijeme početka radionice samo kliknuti na jedan od sljedeća dva linka, upisati ime i početi pratiti edukaciju

Poveznica za dan 1: https://zoom.us/j/476270038
Poveznica za dan 2: https://zoom.us/j/200931278

Prijava

* Korištenjem ovog obrasca potvrđujete da ste upoznati s Pravilima privatnosti ove web stranice. Nadalje, ovime dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a bez kojih se ne može udovoljiti Vašem zahtjevu.

Dan 1 – 28.5.2019. | utorak

Online radionica (poveznica za pristup: https://zoom.us/j/476270038 )

Dan 2 – 29.5.2019. | srijeda

Online radionica (poveznica za pristup: https://zoom.us/j/200931278 )

BRODOTO d.o.o. je kreativna agencija specijalizirana za promociju društveno korisnih projekata i crowdfunding. Agencija je vodeći edukator o marketingu i crowdfundingu u Hrvatskoj i Srbiji te iza sebe ima desetke uspješnih kampanja i nekoliko međunarodnih konferencija na temu marketinga, društvene odgovornosti i crowdfundinga.

Također, organizirali su niz edukacija na temu odnosa s javnošću, društvenih mreža, kreiranja brenda te online marketinga. U posljednje tri godine educirali smo više od 350 timova diljem svijeta, proveli niz uspješnih kampanja te time omogućili pokretanje niza projekata za mala i srednja poduzeća, neprofitne organizacije i društvena poduzeća.

Ova edukacija je organizirana u sklopu projekta “TURN – enTrepreneURship iN Slavonski Brod“, Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020.