Novosti

Otvaranje Coworking prostora Slavonski Brod

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda organizira otvaranje Coworking prostora Slavonski Brod.

Otvaranje će se održati u ponedjeljak, 1. srpnja 2019. godine, na adresi Dr. Mile Budaka 1, Slavonski Brod (poslovni toranj Đuro Đaković) s početkom u 11:00 sati.

Novi Coworking prostor uspostavljen je u sklopu projekta “TURN – enTrepreneURship iN Slavonski Brod“, Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. kojeg provodi Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Cilj projekta je osigurati poduzetnicima Slavonskog Broda pristup informacijama, poslovnim znanjima i vještinama kako bi potaknuli njihov rast i razvoj, poboljšavajući ekonomske rezultate i stope preživljavanja.

Više o projektu TURN – enTrepreneURship iN Slavonski Brod saznajte putem ove poveznice.

Coworking Slavonski Brod namijenjen je prvenstveno mladim poduzetnicima, freelancerima i kreativcima kojima će omogućiti potreban prostor za rad, kao i mogućnost da se povežu i ostvare poslovne kontakte s pojedincima i timovima s poslovnim idejama, startup-ovima, malim i mikro poduzetnicima te freelancerima te dobiju mentorsku podršku, s naglaskom na razvoj IT zajednice i inovativnih tehnologija.