Novosti

Konferencija ESIF zajmovi za poduzetnike 5/4/2019 u Slavonskom Brodu

Financijski instrumenti pomažu u mobilizaciji dodatnih javnih i/ili privatnih izvora financiranja u svrhu otklanjanja tržišnih nedostataka. S obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju i sve veću oskudnost javnih resursa, očekuje se da će financijski instrumenti imati još značajniju ulogu u budućnosti.

Kako biste se upoznali s mogućnostima ostvarivanja prava na ESIF zajmove, ovim putem Vas pozivamo na prezentaciju ESIF zajmova koja će se održati

5/4/2019 – 13:00 sati
u HGK, ŽK Slavonski Brod
Matije Mesića 9 35000 Slavonski Brod

Program konferencije

Prezentacija ESIF zajmova je besplatna. 

Radionica ESIF zajmovi – Kako ih iskoristiti i koje mogućnosti pružaju?

U sklopu konferencije, održat će se radionica ESIF zajmovi – Kako ih iskoristiti i koje mogućnosti pružaju?Sudjelovanje na radionici je besplatno i bit će omogućeno sudionicima koji dostave svoje prijave najkasnije do petka 04. travnja 2019. godine.

Nakon uvoda u zajmove i primjera dobre prakse, konferencija se nastavalja u obliku networkinga s individualnim razgovorima s predstavnicima HAMAG-BICRO-a, banaka i poduzetnika.

Kvaliteti konferencije značajno pridonosi najavljena interaktivna metoda predavanja koja će omogućiti uključivanje svih sudionika u raspravu. Na taj način omogućeno je postavljanje konkretnih pitanja i otklanjanje prethodnih nejasnoća.

Sve goste očekuje i kava te ukusne delicije/catering u organizaciji Razvojne agencija Grada Slavonskog Broda.

Vidimo se u petak, 5.4.2019. u 13 h

Ova konferencija je organizirana u sklopu projekta “TURN – enTrepreneURship iN Slavonski Brod“, Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020.